Goránt követed?

Egy zsenipalánta napjai

Óvoda pánik

2015. október 14. 12:35 - Henkor

Elérkezettnek láttuk, hogy körbenézzünk óvoda ügyében.

Amit tudunk:

1. Gorán ír, olvas, matematika után érdeklődik, minden állandó dolog érdekli, megjegyzi, térkép, angol, autó logok...stb,stb....memória kártya szerelem is van, de kicsit unalmasnak bizonyult, mert pár perc alatt kirakja:)Imád hintázni, futkosni, labdázni....de mindenben a logikát keresi

2. Gyerekekkel nem jön ki, talán 6 éves az akit elfogad.Verekszik.

 

No nézzünk körül, milyen óvoda lenne jó neki.Google-t segítségül hívva, látjuk, hogy léteznek Tehetségpontos óvodák....hát ez szuper, gondoltuk.Tőlünk 5 km-re is van....Ennél jobb nincs is....biztos kis létszámú..foglalkoznak az ilyen gyerekekkel....No másnap fel is hívom...

Másnap:Telefonálás indul....kb. 20. hívásomat vére fogadják.Elmondom ki a fiam, ol lakunk és, hogy olvastam, hogy Ők Tehetségpontos Óvoda tudtommal.A hölgy akivel beszéltem, erről nem tudott.Majd kapcsolt egy másik hölgyet.....na Ő bizony már tudta.

-Igen hölgyem MI bizony Tehetségpontos Óvoda vagyunk.32 fősek a csoportjaink.Nálunk annyiban merül ki a Tehetségek gondozása, hogy 2 hetente érkezik egy pszihológus,aki megfigyeli a gyerekeket.De Önöket amúgy sem tudnánk felvenni, mert nem hozzánk tartoznak.

 

No mindegy...nézzünk tovább.Megfogalmaztam egy emailt, amit szinte minden tehetségpontos óvodának elküldtem....hátha valahol foglalkoznának a fiammal...és találok egy óvodapedagógust, aki meglátja benne a kincset.Kb. 50 helyre elküldtem a levelemet.....válasz kb. 5 helyről érkezett.Megosztó volt.Valahonnan az érkezett, hogy minden gyerek ugyanilyen, az enyém semmivel se külömb.Valahonnan az érkezett, hogy soha nem találkoztak még ilyen gyerekkel és szerintük nem az Ő óvodájuk a megfelelő közeg Goránnak.

EZEK VOLTAK A TEHETSÉGPONTOK!!!!ÁLLAMI TEHETSÉGGONDOZÁS!!!

 

No nem adom fel, tovább kutatok.Akkor nem kell nekünk tehetséggondozás, hiszen Gorán önfejlesztő, de legyen kis létszámú.Újabb email a magánóvodáknak.No abba sajnos már bele kellett irnunk, hogy nem tudjuk kifizetni a teljes összeget, hiszen egy fizetésből élünk, de csak fél naposra szeretnénk.

Válaszok száma: 0

 

Egyre nagyobb a teher.Közben normál ovikat is hívom, hívom.....meglepő válaszok.

- Nem szeretjük, ha nem áll be a sorba a gyerek!

- Ez nem kívánságműsor!

- Mi itt nem tudunk több időt ráfordítani, mint a többire!

- EZ ugyanolyan, mint a többi....szülői elfogultság!

- Pelenkás még.....HAH...majd ha nem lesz!!!!

- Képes beilleszkedni?Ha nem el se kezdjék!

Gyomorforgató hetek.....mi lesz az én kicsi tündéremmel....egy gondolat jár a fejembe:NEM,NEM,NEM AKAROM EZEKRE A HELYEKRE VINNI!NEM AKARJÁK ŐT! TEHER NEKIK!

Egyre agresszívabban keresem az utat.Jöjjön a facebook.Óvodákat kutatok, segítségért kuncsorgok....eredmény: 0.

NINCS MAGYARORSZÁGON TEHETSÉGGONDOZÁS 5 ÉVES KOR ALATT!!!DE HA PÉNZED VAN, AKKOR VAN ÁM EGY KÉT AJTÓ,AMI KINYÍLNA.....Na de pénzem nincs....így csak a zárt ajtókat nézegetem....csendesen kopogtatom, majd rugdosom, de nem nyílik meg az az ajtó.

Gondolkodom, gondolkodom.....egyre elkeseredettebbek vagyunk....kis létszámú ovi csak súlyos pénzekért elérhető, tehetséggondozás nincs!!!Nézem a fiam.....Istenem mi lesz veled???Olyan kis ügyes, okos, de félős...de SZERETEM!!!!.....NEM HAGYOM,HOGY ÖSSZETÖRJENEK, AZ ÁTLAGBA KÉNYSZERÍTSENEK, ELVEGYÉK TŐLED, AZT AMI TE MAGAD VAGY!!!!!

Tehát stratégiát kell váltani!!!

Írok az RTL klubnak....a házon kívülnek írtam, hogy ők annyi féle emberrel találkoznak.....ha valaha volt hasonló helyzetük, akkor mondják már el nekem, hogy mit tegyek?Mutasson már valaki nekünk utat, vagy csak egy irányt......

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goran.blog.hu/api/trackback/id/tr337967486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása