Goránt követed?

Egy zsenipalánta napjai

Lefékezhetetlen.....2,5 évestől 3 évesig:)

2015. november 03. 16:22 - Henkor

Tavasztól őszig Gorán hatalmasat fejlődött.

Kézzel való írás:Brutális módon belevetette magát.Itthon a teraszon kezdte az egyszerűbb betűkkel, majd a nehezebbek..betűről, betűre ment....segítséget nem nagyon kért, hiszen a fejében megvolt.Kereken 2, azaz kettő hét alatt tanult meg írni.Először a nagy, nyomtatott betűket, majd a számokat, majd a kis nyomtatott betűket, majd az írottakat...

Ide linkelek:

https://www.youtube.com/watch?v=cog_buK5tKM&index=14&list=PLjq2hQt_vQzGMbdqlaSjXR6y_6EVhNrq4

 

Síkidomok, formák, szögek: Az összeset megtanulta magyarul, de ez itt neki még soha nem elég, ezért megtanulta angolul is.Körtől a dodekaéderig....

Bolygók:Vettünk neki egy gyerekújságot és volt mellé csatolva egy bolygós kártya.No nem kellett ennél több, új szerelem lett....a bolygók, a naprendszer....kb. 2-3 hétig az érdekelte.Mígnem a naptól a törpebolygókon keresztül az aszteroidákig mindent megtanult.

Ide linkelek:

https://www.youtube.com/watch?v=rJrltDrTGNI&index=5&list=PLjq2hQt_vQzGMbdqlaSjXR6y_6EVhNrq4

 

Orosz: Gorán csak úgy hobbiból szokott a translate-tel játszani, egyre többet nézegette az oroszt, majd a youtube-on is orosz dolgokat nézegetett. Egyszercsak elkezdte leírni az orosz betűket, majd betűvel a számokat, majd szavakat fonetikusan....no ez nekem már szinte rémisztő volt.De apa még tudja tartani az iramot, ha a gyerek ezt akarja tanulni...hát apa is megtanulta vele együtt:)))Tehát az orosz is kilőve és még csak nyárnál tartunk.

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=Je7ohofEZLE&index=10&list=PLjq2hQt_vQzGMbdqlaSjXR6y_6EVhNrq4

 

Térképek, zászlók: Van nekünk egy nagyon-nagyon szép könyvünk.Neve: A világatlasz.Ennél érdekesebb dolgot még nemigen találtak ki:)Gorán imádja.Nem tudok olyat mondani neki, hogy ne tudná, hogy az a város például, melyik földrészen, melyik országban, melyik államban van.Mindent tud!!!!Ezt komolyan mondom....Nézi és nézi és bújja és tanulja és olvassa......ja és az összes országnak tudja a zászlóját is....

Linkelek:

https://www.youtube.com/watch?v=UF73yvrnX_A&index=3&list=PLjq2hQt_vQzGMbdqlaSjXR6y_6EVhNrq4

Matematika: Nagyon szeret Gorán rajzolni, színezni, írni.Szereti a számokat.Összead egyszerűbb számokat.Számolni bármeddig elszámol, angolul is.Mindene a logika, mindenben logikát keres.Azt hiszem, hogy vagy focista lesz, vagy matematikus:)

Foci:Annyira ügyesen rúgja a labdát, hogy elájulunk tőle.Pontosak és erősek a rúgásai.Bal lábas, bal kezes amúgy:)Már kapott egy kedves ismerősünktől egy igazi focilabdát.:)

Ami a legfontosabb, hogy lenyugodott.Nem bántja már a társait, inkább félre megy, ha nem akar játszani.Nincsenek hisztik, vagy kevés:)Okosan és ügyesen készülünk a 3 éves szülinapra!!!!!!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goran.blog.hu/api/trackback/id/tr978047628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása