Goránt követed?

Egy zsenipalánta napjai

Nincs lehetetlen.....

2016. október 04. 08:39 - Henkor

Gorán és Tayo

Egyszer volt,holnem volt,volt egyszer egy kisfiú.3 éves kora tájékán nem érdekelték a mesék,a gyerekek,a legó.Csak a számok és betűk világában érezte jól magát.Míg nem egyszercsak az internet segítségével rátalált Tayo-ra.Tayo egy tüneményes kis busz és nagyon szuper kalandokba keveredik.Van 3 barátja,Rogi,Lani és Gani. Igen ám,de ez a mese koreai.Kisfiú elkezdte nézni ezt a mesét koreaiul és angolul.Szülei nagyon megörültek,hogy végre egy mesefigura is felkeltette gyermekük kíváncsiságát.

86488f2096e049506b538b65c00be4c2.jpg

Közeledett a karácsony,szülei úgy döntöttek kapjon a gyermek Tayo buszokat!!

Neki is láttak a keresésnek.Szomorúan látták,hogy magyarországon nem lehet kapni Tayot. Külföldről rendelni egy vagyon.Hát mit lehet tenni,lemondunk róla....??SOHA!!
Szülők belevetették magukat az ügybe. Irtak a koreai nagykövetségnek,akik pár nap múlva tájékoztatták őket,hogy rendeljék meg interneten, ők nem tudnak segíteni.
Nahhh....ez nem lehet!!
Irtak koreába a magyar nagykövetségnek.Pár nap múlva jött is a válasz egy tündéri hölgytől,hogy megoldja!!Átküldte a fotókat,hogy válasszák ki milyet szeretnének.Kiválasztották.Majd egy hét múlva a hölgy kollégája repülővel szállította Magyarországra,egyenesen házhoz!!!

img_20151224_210755.jpg

Karácsonyra a kisfiú megkapta Tayot és barátait...;-)

Ez a kis történet mindig arra ösztönöz, hogy semmit nem lehet feladni!

Egy kedves barátnőm mondja mindig:

NINCS LEHETETLEN,CSAK TEHETETLEN!!!

Merjünk álmodni, merjünk utána menni.....merjünk akár egy nagykövetségnek Írni!!!

Mikor látod a gyermeked örömét.....minden fáradtságot megér!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goran.blog.hu/api/trackback/id/tr1711765421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása