Goránt követed?

Egy zsenipalánta napjai

Iskola?????

2019. március 17. 13:55 - Henkor

Elérkezett az iskolaválasztás ideje.Gorán nyugodt,de nem szófogadó,valószínű normál iskolában (30-32 fős osztálylétszám) ő lenne a bomlasztó.Nem akarjuk belenyomni egy olyan rendszerbe,ahova nem fér bele!Mit is mondanak a szakemberek???Kis létszámú iskolába vigyük,ahol differenciált oktatás zajlik és jó tanítóhoz.Elkezdtünk keresni kis létszámú állami iskolát......Hahaha....hát ilyen nincs!!!!Tanító???Jó???Hát talàlkozásig se jutunk el....és rá kell jönni,hogy nem mi választunk,hanem az iskola válogat!Akkor elkezdtünk alternatív iskolákkal levelezni,felkeresni őket, sajnos sehova sem vették fel.Elutasítás,elutasítás hátán.Stratégia váltás!El kezdtük eltitkolni,hogy extrém dolgok érdeklik és minden előnyét,mivel sorra ezt a tanácsot kaptuk.

(Viszont a nehézségeit mindenhol közöltük.)

d761e94e-eca4-4427-b5cb-01927a10c8b6.jpeg

Amit még jónak gondoltunk,oda azért nem vennék fel,mert NEM KÖRZETES!

Oké átjelentkezünk....nem jó,mert minimum fél évvel a beiratkozás előtt már át kellett volna....

Oké...lássuk a magániskolákat.

Ami nekünk elérhető távolságban van,már októberben betelt.

Nézzük meg a Waldorfot!

Sajnos,vagy nem sajnos, Gorán imád tanulni,imád az excelben,wordben “dolgozni”.Imád új dolgokat,nyelveket felfedezni.Imád irni,olvasni,csillagászatba,vagy a térképekbe bújni.....

Hát ez egytől egyig a Waldorf ellentéte.Így ki is zártuk.

Lassan zárodik a kör.

338c3e22-d5c1-4965-bcc3-6fe135f6aca1.jpeg

Nyissunk a tanulócsoportok felé.Sorra mentünk a nyíltnapokra,szülőtalálkozókra.....de vagy drága pénzért gyerekfelügyeletet adnak,vagy nem kérnek belőlünk (Goránból),vagy nekünk fordult egyik másiktól ki a gyomrunk.

Így sajnos dugába dőlt minden épkézláb ötletünk.

Egy helyen lenne a legjobb Goránnak,a Zöldkakasban....a fenèbe is,hogy ilyen messze van......ott elfogadják,szeretik,támogatják és segítik őt,ja és fel is vennék......

a23d0129-78cb-476c-a6bb-02ba350356ee.jpeg

 

A következő bejegyzésben megosztom a sorsfordító eseménysorozatot:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goran.blog.hu/api/trackback/id/tr1314695704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása